Sijainti

Maakuntakukkansa tapaan joen varressa kasvava Kouvola on toinen Kymenlaakson maakuntakeskuksista. Kouvolassa asujalla luonto ja kulttuuri ovat aina lähellä. Repoveden kansallispuistossa on helppo ottaa tauko arjesta ja maailmanperintökohde Verlassa pääsee aistimaan suomalaista historiaa. Liikenneyhteyksien risteykseen sijoittuvasta kaupungista on helppo kulkea – Helsinkiin junalla hurauttaa reilussa tunnissa.

Kurjenmiekan kiinteistön tien toiselle puolen rakentuu Kouvolan suurin kehittämishanke: Ratamokeskus. Ratamokeskus yhdistää perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä sosiaalipalvelut yhdeksi kokonaisuudeksi.

As Oy Kouvolan Kurjenmiekka sijaitsee Kouvolan Putkinotkossa osoitteessa
Kauppalankatu 36, 45100 Kouvola.

Perustiedot

As Oy Kouvolan Kurjenmiekka sijaitsee Putkinotkon asuinalueella viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta ja urheilupuiston liikuntapalveluista. Vehreältä asuinalueelta muutaman sadan metrin päässä sijaitsee Kouvolan yhteiskoulu. Reissunpäälle voi käydä jo heti omalta pihalta – bussipysäkki sijaitsee aivan Kurjenmiekan kiinteistön edessä.

Etäisyydet

65m / ABC Sale Kauppalankatu
350m / Urheilupuisto
400m / Kouvolan yhteiskoulu
500m / Kauppakeskus Manski
600m / Kauppakeskus Hansa
600m / Kaupungintalo
600m / Kouvolan terveyskeskus-sairaala
650m / Kouvolan keskuskirkko
700m / Lumon Areena
850m / Urheilupuiston koulu
850m / Urheilupuiston uimahalli
900m / Kouvolan yhteislyseo
1,0km / Keskusurheilukenttä
1,0km / Rautatieasema
1,5km / Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kouvolan palveluiden kyljessä

Monipuoliset liikuntamahdollisuudet

Kurjenmiekalta on 350 metrin matka upeaan Urheilupuistoon, jonka vieressä sijaitsevat mm. Lumon Areena, keskusurheilukenttä ja uimahalli.

Kävellen keskustaan

Kurjenmiekka sijaitsee aivan kaupungin palveluiden vieressä. Kouvolan keskustaan on matkaa 450m, joka taittuu kävellen viidessä minuutissa.

Vaivattomia kaupunkikoteja

Kouvolan Kurjenmiekassa on asuntoja yksilöille, pareille ja perheille. Asuntokoot vaihtelevat 27,5m2 yksiöistä 56m2 kolmioihin. Asunnot sijaitsevat kolmessa eri rapussa, kolmessa eri kerroksessa.

Lähetä yhteydenottopyyntö